fbpx

HEGYVARI's Design

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései
Egyéb kategória

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az esküvői meghívóra nem elég információhordozóként tekinteni, mert több annál. Előrevetíti a menyegző stílusát, és sokat elárul az ifjú párról is. Pontosan ezért fontos, hogy kellő időt szenteljetek a megtervezésére és a kivitelezésére egyaránt.

Mutatjuk, nálunk hogyan zajlik az egyedi meghívó tervezés!

A startkövön állva. 

Azt szokták mondani, hogy minden kezdet nehéz. Ez a meghívó készítésnél sincs másként, de nincs okotok aggódni. Alaposan átbeszéljük a részleteket. Meghatározzuk a meghívó tartalmát (idézet, főszöveg), hogy mekkora legyen a papír mérete, milyen anyagból készüljön, egy- vagy kétoldalas, esetleg kinyitható legyen.

Milyen papírt válasszak? HEGYVARI's Design
Milyen papírt válasszak? HEGYVARI Design

A stílus mindenekfelett. 

Abban egyetérthetünk, hogy lényeges az összhang – nemcsak a házasságban, hanem a meghívón és a kiegészítő nyomtatványokon is. Ha szeretnétek, hogy az ültetőkártyák és az esküvői menü is hasonló köntöst kapjon, mi állunk elébe. Egy- vagy többszínű háttérrel is dolgozhatunk a papírokon, és egyedi grafikai elképzeléseket is szívesen valóra váltunk (motívumok, képek, betűtípus stb.).

A megvalósítás.

Minden részletre gondosan ügyelünk, éppen ezért nálunk akár az utolsó pillanatban is módosíthattok az esküvői meghívó kinézetén. A próbanyomtatásra csak akkor kerül sor, ha rábólintotok. A kinyomtatott meghívót kipostázzuk, és csak aztán sokszorosítjuk, ha tökéletesnek nyilvánítjátok (itt határozzátok meg a konkrét darabszámot is).

Igen. Nem. Talán?

Kétféle menyasszony-vőlegény típus létezik. Míg az egyik pár pontról-pontra megtudja mondani, hogy mit szeretne, addig a másik bizonytalan, és úgy érzi, a tervezés-szervezés útvesztőjében jár. Itt szeretném leszögezni, hogy mindegy melyik oldalt képviselitek a kedveseddel, mert mi biztosan tudunk nektek segíteni.

Ha konkrét ötleteitek vannak. 

Még egy magabiztos ifjú pár is elbizonytalanodhat, amikor döntés előtt áll a meghívó tervezés során. Az első perctől mellettetek leszünk, és segítünk megtalálni a mindenki számára kedvező irányt. 

Ha semmi elképzelésetek. 

Régóta foglalkozunk esküvői meghívó készítéssel, ezért több mintát is tudunk nektek mutatni az eddig elkészült darabokból. Ezeket részben vagy teljes egészében felhasználhatjátok a sajátotokhoz. Bátran szárnyalhat a fantáziátok. 

Kész a vendéglista, a dátumot is kitűztétek már, de sehol az esküvői meghívó?
Esetleg máshol elrontották a nyomtatást, vagy nem érkezett meg a kívánt mennyiség?

Mindent megoldunk. Forduljatok hozzánk bizalommal, ha segíthetünk az egyedi esküvői meghívó tervezésében és kivitelezésében! Az ajánlatkérés ingyenes.

Van egy meglepetésem számodra:

Ingyenesen letölthető 16 Különleges Esküvői Meghívó Szövegminta Hegyvari's Design
Ingyenesen letölthető 16 Különleges Esküvői Meghívó Szövegminta Hegyvari Design

Ha szívesen olvasnátok még hasonlóan izgalmas bejegyzéseket, akkor kövessetek minket a közösségi oldalakon!

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva