HEGYVARI's Design

Nászajándék tükör plexi doboz

Az idei esküvői szezonban a plexi esküvői dekoráció lett az új trend. Imádjuk ezeket a plexi esküvői nászajándék és kívánság kártya dobozokat.

Helyezd a Nagy napon az esküvői helyszín bejárata közelében jól látható helyre, vagy a nászajándék asztalra, hogy a vendégek tudják, hol hagyhatják a nászajándékot.

A nászajándék doboz minden esküvői témához igazodik, a rusztikuson át az időtlen, elegáns, letisztult és modern stílusig. Elérhető: átlátszó, szatén, arany, ezüst változatban.

Exkluzív csomagunk: meghívó, üdvözlő tábla és nászajándék doboz egyben.

Árajánlatért keress minket a balint@hegyvari.com e-mail címen, vagy a közösségi oldalainkon üzenetben: Facebook, Instagram.

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Nászajándék tükör plexi doboz

Az idei esküvői szezonban a plexi esküvői dekoráció lett az új trend. Imádjuk ezeket a plexi esküvői nászajándék és kívánság kártya dobozokat. Helyezd a Nagy

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Minden decemberben nyilvánosságra hozzák a következő év színét. Ezt tekinthetjük valamilyen szinten trendelőrejelzésnek is. A világban történő események inspirálják választáskor, nem véletlenszerűen választott színekről van szó. 

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az esküvői meghívóra nem elég információhordozóként tekinteni, mert több annál. Előrevetíti a menyegző stílusát, és sokat elárul az ifjú párról is. Pontosan ezért fontos, hogy kellő időt szenteljetek a megtervezésére és a kivitelezésére egyaránt.