HEGYVARI's Design

A plexi meghívók azonnal elvarázsolnak.

Szeretnétek lenyűgözni a vendégeket már a meghívók átadásával? ​

Ezek az átlátszó műalkotások azok, amik biztosan leveszik őket a lábukról, amint megpillantották. 

Azt az érzést kelti, hogy életük egyik legkülönlegesebb esküvőjére invitálják őket.

A letisztultság, az egyediség, a modern eleganciájú megjelenés felejthetetlen élményt nyújt már az első pillanatban, és tudjuk hogy az első pillanat a legfontosabb.

Átlátszó Akril Plexi

Nem csak meghívót készítünk.

A meghívótól az ültető- és névkártyákon át akár a köszönetajándékig.

Trendi újdonság

Ennél több is lehet, hiszen az akril sok lehetőséget rejt magában, amivel még elragadóbb és különlegesebb hangulatot teremthettek. Kísérje végig ez a valóban egyedi, trendi újdonság az esküvőtöket a meghívótól a a ültető névkártyákon át akár a köszönetajándékig.

Felejthetetlen esküvő

A kreativitás a mottónk,  bármilyen elképzelést, igényt, álmot megvalósítunk. Te is szeretnéd, hogy az esküvőd felejthetetlen legyen? Az első lépés a meghívó átadása.

Egyedülálló megoldások

Az egyedi meghívók és kiegészítők készülhetnek víztiszta, gravírozott, színes nyomtatással és ezek kombinációjával. Több méretben és formában (négyzet, téglalap, kerek, hexagon)

Egyedi Tervezés

Készítsük el a meghívótokat!

Ha szeretnél meghívót, menü- és ültetőkártyát, vagy szükségetek lesz köszönet ajándékra is, akkor kérlek töltsd ki az űrlapot és kattints rá a “küldés” gombra. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled és megbeszéljük a részleteket. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ha szeretnél, írhatsz e-mailt (balint@hegyvari.com) vagy kereshetsz telefonon is a +36 (70) 419 9456 számon.

A küldés gombbal elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot.

Én sem szeretem a SPAM-et. Soha nem küldök kéretlen levelet, mert tiszteletben tartom az időd és a figyelmed!

Leggyakoribb kérdések

Összeállítottunk a leggyakoribb kérdésekből Nektek a válaszokat.​
Először is írjátok meg, hogy mire gondoltatok. Ha van konkrét elképzelés, vagy a galériában találtatok olyat, esetleg Pinteresten, interneten ami közel áll az elképzelésetekhez, az esküvő dekorációjához akkor csatoljátok nyugodtan az árajánlat kéréshez/megrendeléshez.

Dehogyis! Sőt, szeretjük ha kicsit szabadabban járhat a kreativitásunk. Az sokat segít, ha bemutatkoztok, esetleg az esküvői dekorációs elképzeléseteket megosztjátok velünk.

Szuper! Küldd át nekünk e-mailben (balint@hegyvari.com) és elkészítjük!

Igen! Ha nem tudunk segíteni, akkor ajánlunk valakit, aki tud 🙂

Akkor az még nem végleges 🙂 Ha szeretnétek javítani, szerkeszteni, akkor jelezzétek felénk és korrigáljuk, addig amíg tökéletes nem lesz számotokra. Akár többféle látványtervet is kérhettek, a cél az, hogy megtaláljuk a ti stílusotokat.
A szerkesztési folyamat az elképzelés bonyolultságától függően egy két naptól maximum egy két hétig tart. Amikor jóváhagyjátok a próbanyomtatást és megtörténik a fizetés is, elindul a gyártási folyamat, ami néhány napot vesz igénybe.

Természetesen, amennyiben bizonyítottan a mi hibánkból történik a sajnálatos helyzet úgy saját költségünkön javítjuk azt.

Az oldal alján található elérhetőségeken keresztül.