fbpx

HEGYVARI's Design

A plexi meghívók azonnal elvarázsolnak.

Szeretnétek lenyűgözni a vendégeket már a meghívók átadásával? ​

Ezek az átlátszó műalkotások azok, amik biztosan leveszik őket a lábukról, amint megpillantották. 

Azt az érzést kelti, hogy életük egyik legkülönlegesebb esküvőjére invitálják őket.

A letisztultság, az egyediség, a modern eleganciájú megjelenés felejthetetlen élményt nyújt már az első pillanatban, és tudjuk hogy az első pillanat a legfontosabb.

Átlátszó Akril Plexi

Nem csak meghívót készítünk.

A meghívótól az ültető- és névkártyákon át akár a köszönetajándékig.

Trendi újdonság

Ennél több is lehet, hiszen az akril sok lehetőséget rejt magában, amivel még elragadóbb és különlegesebb hangulatot teremthettek. Kísérje végig ez a valóban egyedi, trendi újdonság az esküvőtöket a meghívótól a a ültető névkártyákon át akár a köszönetajándékig.

Felejthetetlen esküvő

A kreativitás a mottónk,  bármilyen elképzelést, igényt, álmot megvalósítunk. Te is szeretnéd, hogy az esküvőd felejthetetlen legyen? Az első lépés a meghívó átadása.

Egyedülálló megoldások

Az egyedi meghívók és kiegészítők készülhetnek víztiszta, gravírozott, színes nyomtatással és ezek kombinációjával. Több méretben és formában (négyzet, téglalap, kerek, hexagon)

Egyedi Tervezés

Kérj ingyenes árajánlatot

Leggyakoribb kérdések

Összeállítottunk a leggyakoribb kérdésekből Nektek a válaszokat.​
Először is írjátok meg, hogy mire gondoltatok. Ha van konkrét elképzelés, vagy a galériában találtatok olyat, esetleg Pinteresten, interneten ami közel áll az elképzelésetekhez, az esküvő dekorációjához akkor csatoljátok nyugodtan az árajánlat kéréshez/megrendeléshez.

Dehogyis! Sőt, szeretjük ha kicsit szabadabban járhat a kreativitásunk. Az sokat segít, ha bemutatkoztok, esetleg az esküvői dekorációs elképzeléseteket megosztjátok velünk.

Szuper! Küldd át nekünk e-mailben (balint@hegyvari.com) és elkészítjük!

Igen! Ha nem tudunk segíteni, akkor ajánlunk valakit, aki tud 🙂

Akkor az még nem végleges 🙂 Ha szeretnétek javítani, szerkeszteni, akkor jelezzétek felénk és korrigáljuk, addig amíg tökéletes nem lesz számotokra. Akár többféle látványtervet is kérhettek, a cél az, hogy megtaláljuk a ti stílusotokat.
A szerkesztési folyamat az elképzelés bonyolultságától függően egy két naptól maximum egy két hétig tart. Amikor jóváhagyjátok a próbanyomtatást és megtörténik a fizetés is, elindul a gyártási folyamat, ami néhány napot vesz igénybe.

Természetesen, amennyiben bizonyítottan a mi hibánkból történik a sajnálatos helyzet úgy saját költségünkön javítjuk azt.

Az oldal alján található elérhetőségeken keresztül.