HEGYVARI's Design

Kreatív esküvői meghívó boríték plexi és papír meghívóhoz

Az esküvői meghívók kiválasztása és megtervezése lényeges része az esküvői előkészületeknek. A meghívók mellett azonban a borítékok minősége és megjelenése is kiemelkedően fontos. Ebben a cikkben a kreatív, metálos felületű, 120g-os, prégelés nélküli borítékokról beszélünk, amelyek ideálisak A5 és A6 méretű plexi vagy papír meghívókhoz.

Miért Fontos a megfelelő esküvői boríték?

  1. Első Benyomások: A boríték az, amit a meghívottak először látnak. Egy elegáns, jól megválasztott boríték már a kezdetektől elegáns és kifinomult hangulatot áraszt.
  2. Védelem: Különösen fontos ez plexi meghívók esetében, ahol a boríték védi a meghívót a karcolódástól és újlenyomatoktól. A szilikonos záródás biztosítja, hogy a meghívó biztonságban maradjon egészen a kézbesítésig.
  3. Összhang a Téma és Stílus: A boríték kiválasztása lehetőséget ad arra, hogy az esküvői téma és stílus már a meghívó külső megjelenésében is tükröződjön.

Metálos Felületű, 120g-os esküvői borítékok

Ezek a borítékok egyedi és modern megjelenést kölcsönöznek az esküvői meghívóknak. A metálos fény elegáns és figyelemfelkeltő, mely különösen jól illik a modern esküvői témákhoz.

Esküvői boríték jellemzői:

  • Anyag: A 120g-os alapanyag elég erős ahhoz, hogy megvédje a meghívót, de elegendően könnyű ahhoz, hogy ne legyen nehézkes.
  • Prégelés Nélküli Design: A sima felület tisztaságot és eleganciát sugall, kiemelve a meghívó designját.
  • Szilikonos Záródás: A meghívók biztonságban maradnak a szállítás során, és a címzettek könnyen kinyithatják őket anélkül, hogy megsértenék a borítékot vagy a meghívót.

Esküvői boríték méretek: A5 és A6

Az A5 és A6 borítékok ideálisak az esküvői meghívók számára, mivel elegendő teret biztosítanak a szükséges információk megjelenítéséhez, miközben mégis elegánsak és kezelhetőek.

Fontos, hogy nem háromszög záródású!

A háromszög záródású meghívó csak A6 méretben érhető el és korlátozottab színben

Esküvői Meghívó Hegyvari Design

A5 méretű esküvői boríték: Tágasabb és több információt tartalmazó meghívókhoz ideális. Több teret biztosít a kreatív tervezésnek és részletgazdag tartalomnak. Elérhető színek:

Esküvői Meghívó Hegyvari Design

A6 méretű esküvői boríték: Kompaktabb és tömörebb, ideális rövidebb, lényegre törő meghívók számára. Könnyebb postázni és kezelni. Elérhető színek:

Esküvői Meghívó Hegyvari Design

Fontos, hogy nem háromszög záródású!

A háromszög záródású esküvői meghívó boríték

Esküvői Meghívó Hegyvari Design

Elérhető színek:

Esküvői Meghívó Hegyvari Design

Összefoglalás

A megfelelő esküvői boríték kiválasztása létfontosságú a meghívók hatékony és elegáns kézbesítéséhez. A metálos felületű, 120g-os, prégelés nélküli borítékok, különösen A5 és A6 méretben, kiváló választás a modern és stílusos esküvői meghívókhoz. Ezek a borítékok nemcsak védelmet nyújtanak, hanem hozzájárulnak az esküvői meghívók által közvetített elegáns és emlékezetes első benyomáshoz.

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Nászajándék tükör plexi doboz

Az idei esküvői szezonban a plexi esküvői dekoráció lett az új trend. Imádjuk ezeket a plexi esküvői nászajándék és kívánság kártya dobozokat. Helyezd a Nagy

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Minden decemberben nyilvánosságra hozzák a következő év színét. Ezt tekinthetjük valamilyen szinten trendelőrejelzésnek is. A világban történő események inspirálják választáskor, nem véletlenszerűen választott színekről van szó. 

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az esküvői meghívóra nem elég információhordozóként tekinteni, mert több annál. Előrevetíti a menyegző stílusát, és sokat elárul az ifjú párról is. Pontosan ezért fontos, hogy kellő időt szenteljetek a megtervezésére és a kivitelezésére egyaránt.