fbpx

HEGYVARI's Design

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit
Egyéb kategória

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Minden decemberben nyilvánosságra hozzák a következő év színét. Ezt tekinthetjük valamilyen szinten trendelőrejelzésnek is. A világban történő események inspirálják választáskor, nem véletlenszerűen választott színekről van szó. 

A rendhagyó 2021

Panton színintézet jövőre rendhagyó módon két árnyalatot választott: Az Ultimate Grey (semleges szürkét) és az Illuminating (világító sárgát). A meglepő párosítással szeretnék az emberek figyelmét felhívni a szolidaritás minden eddiginél nagyobb fontosságára.

2020 VÉGE

Nem fogjuk könnyedén elfelejteni 2020-as évet. Sokan lelki megnyugvásra, békére vágynak. A dizájnban, lakberendezésben és divatban azok a színek dominálnak ebben a fajta bizonytalanságban, amik megnyugtatnak, felemelnek. Ezek a pasztell színek tökéletesen megfelelnek ennek.

Az optimista sárga színt utoljára 2009-ben választották válaszul a 2008-as világválságra. A sajtónyilatkozat szerint az Illuminating optimizmussal és elevenséggel társul, míg a semleges szürke kitartást és nyugalmat jelképez. Ezekre nagy szükségünk van most.

Forrás: pantone.com
Képek: canva.com

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva