HEGYVARI's Design

Tegyétek különlegessé a nagy napot egyedi meghívóval!

Esküvői Egyedi Meghívó

A jeles eseményre készülve bennetek is felmerülhetett már a kérdés, hogy milyen legyen az esküvői meghívó. A kevesebb több elvét követnétek, az aranyközépúton maradnátok vagy épp ellenkezőleg, vérlázítóan kreatív ötleteiket vannak?

Legyen szó bármelyikről, örömmel segítek a tervezésben és a kivitelezésben is. Kérjetek ingyenes ajánlatot!

Egyedi Meghívó – Egységben az erő

A legtöbb pár szeret keretet adni az esküvőjének. Olyan mintákat és színeket választanak, amiket a teljes eseményen végigvonultathatnak, és amik hűen tükrözik az ízlésüket.

Szívesen belecsempészik a kedvenc árnyalatokat és sablonokat a menyasszonyi csokor díszítésébe, a teremdekorációba, de felfedezhetjük ezeket a koszorúslányok ruháin, a köszönőajándékokon, sőt még az esküvői meghívón is.

Úgy szép, ha az ifjú pár személyre szabott meghívóval közli a házasságkötési szándékát. Éppen ezért fontos az első benyomás a meghívót illetően, mert az sokat elárul a jegyesek ízléséről és egyes esetekben még a menyegző stílusáról is /hagyományos, tematikus stb./. 

Az egyedi meghívó tervezésének lépései

Az idézet és a szöveg kiválasztása. A pársoros leírástól kezdve a kedvenc versrészleten át egészen a dalszövegig bármit választhattok. Ha saját gondolatokat fogalmaznátok meg, akár verset is írhattok a meghívóra. Az alapinformációkon túl (nevek, a menyegző időpontja, a helyszín) egyéb tartalmat is elhelyezhettek rajta (pl. leírhatjátok a nászajándékkal kapcsolatos igényeiteket).

Van egy meglepetésem számodra!

96 Különleges Esküvői Meghívó Idézet és 16 Esküvői Meghívó Szövegminta

 

96 Különleges Esküvői Meghívó Idézet és 16 Esküvői Meghívó Szövegminta

A papír meghatározása az egyedi meghívóhoz 

Dönthettek natúr hatású vagy színes papír mellett, sőt választhattok dombornyomott, matt és fényes hatásút vagy átlátszót is. A méret tekintetében népszerű az A5, de tiétek a választás joga, ettől eltérő is lehet. Egy- vagy kétoldalas lesz a meghívó, netán kinyitható? Ezekre fontos már az elején válaszolnotok. És ami még lényeges lehet: az egyéb nyomtatványokon is érdemes gondolkodnotok. Jó, ha az ültetőkártyák és az esküvői menü is harmonizál a meghívóval.

Milyen papírt válasszak? HEGYVARI's Design

Milyen papírra nyomtatjuk az esküvői meghívót?

Írtam erről egy bejegyzést, olvasd el!

A darabszám pontos megjelölése

Evidens, hogy egy család egy meghívót kap az esküvőre (főleg, ha a család minden tagja ott lesz az eseményen). A főnökötöknek, kollégáitoknak akár egy is elegendő lehet/cég, a barátoknak pedig természetesen fejenként egy-egy javasolt. Mivel az utolsó pillanatig változhatnak a dolgok (valaki visszamondja a meghívást, plusz résztvevők jönnek), jó ha biztosra mentek és többet rendeltek a meghívókból.

Ami megmarad, azt pedig elrakhatjátok emlékbe az esküvői albumba.

A meghívókészítésen innen és túl

Ha rám bízzátok a tervezést és a kivitelezést, korlátlan szerkesztési lehetőséggel hálálom meg a bizalmatokat. Azaz, akár a próbanyomtatást követően is örömmel módosítok az esküvői meghívón, ha úgy érzitek, még nem az igazi. Az a célom, hogy pontosan olyan meghívót tartsatok a kezetekben, mint amilyet megálmodtatok.

Kicsúsztatok az időből? Pocsék minőségűt nyomtattak nektek? Hozzám bátran fordulhattok sürgős esetben is. Kérjetek ajánlatot egyedi esküvői meghívóra!

Érdekesnek találtátok a cikket? Kövessetek további hasznos tartalmakért a közösségi oldalakon!

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Nászajándék tükör plexi doboz

Az idei esküvői szezonban a plexi esküvői dekoráció lett az új trend. Imádjuk ezeket a plexi esküvői nászajándék és kívánság kártya dobozokat. Helyezd a Nagy

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Minden decemberben nyilvánosságra hozzák a következő év színét. Ezt tekinthetjük valamilyen szinten trendelőrejelzésnek is. A világban történő események inspirálják választáskor, nem véletlenszerűen választott színekről van szó. 

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az esküvői meghívóra nem elég információhordozóként tekinteni, mert több annál. Előrevetíti a menyegző stílusát, és sokat elárul az ifjú párról is. Pontosan ezért fontos, hogy kellő időt szenteljetek a megtervezésére és a kivitelezésére egyaránt.