fbpx

HEGYVARI's Design

Esküvői Egyedi Meghívó
Egyedi meghívó

Tegyétek különlegessé a nagy napot egyedi meghívóval!

A jeles eseményre készülve bennetek is felmerülhetett már a kérdés, hogy milyen legyen az esküvői meghívó. A kevesebb több elvét követnétek, az aranyközépúton maradnátok vagy épp ellenkezőleg, vérlázítóan kreatív ötleteiket vannak?

Legyen szó bármelyikről, örömmel segítek a tervezésben és a kivitelezésben is. Kérjetek ingyenes ajánlatot!

Egyedi Meghívó – Egységben az erő

A legtöbb pár szeret keretet adni az esküvőjének. Olyan mintákat és színeket választanak, amiket a teljes eseményen végigvonultathatnak, és amik hűen tükrözik az ízlésüket.

Szívesen belecsempészik a kedvenc árnyalatokat és sablonokat a menyasszonyi csokor díszítésébe, a teremdekorációba, de felfedezhetjük ezeket a koszorúslányok ruháin, a köszönőajándékokon, sőt még az esküvői meghívón is.

Úgy szép, ha az ifjú pár személyre szabott meghívóval közli a házasságkötési szándékát. Éppen ezért fontos az első benyomás a meghívót illetően, mert az sokat elárul a jegyesek ízléséről és egyes esetekben még a menyegző stílusáról is /hagyományos, tematikus stb./. 

Az egyedi meghívó tervezésének lépései

Az idézet és a szöveg kiválasztása. A pársoros leírástól kezdve a kedvenc versrészleten át egészen a dalszövegig bármit választhattok. Ha saját gondolatokat fogalmaznátok meg, akár verset is írhattok a meghívóra. Az alapinformációkon túl (nevek, a menyegző időpontja, a helyszín) egyéb tartalmat is elhelyezhettek rajta (pl. leírhatjátok a nászajándékkal kapcsolatos igényeiteket).

Van egy meglepetésem számodra!

96 Különleges Esküvői Meghívó Idézet és 16 Esküvői Meghívó Szövegminta

 

96 Különleges Esküvői Meghívó Idézet és 16 Esküvői Meghívó Szövegminta

A papír meghatározása az egyedi meghívóhoz 

Dönthettek natúr hatású vagy színes papír mellett, sőt választhattok dombornyomott, matt és fényes hatásút vagy átlátszót is. A méret tekintetében népszerű az A5, de tiétek a választás joga, ettől eltérő is lehet. Egy- vagy kétoldalas lesz a meghívó, netán kinyitható? Ezekre fontos már az elején válaszolnotok. És ami még lényeges lehet: az egyéb nyomtatványokon is érdemes gondolkodnotok. Jó, ha az ültetőkártyák és az esküvői menü is harmonizál a meghívóval.

Milyen papírt válasszak? HEGYVARI's Design

Milyen papírra nyomtatjuk az esküvői meghívót?

Írtam erről egy bejegyzést, olvasd el!

A darabszám pontos megjelölése

Evidens, hogy egy család egy meghívót kap az esküvőre (főleg, ha a család minden tagja ott lesz az eseményen). A főnökötöknek, kollégáitoknak akár egy is elegendő lehet/cég, a barátoknak pedig természetesen fejenként egy-egy javasolt. Mivel az utolsó pillanatig változhatnak a dolgok (valaki visszamondja a meghívást, plusz résztvevők jönnek), jó ha biztosra mentek és többet rendeltek a meghívókból.

Ami megmarad, azt pedig elrakhatjátok emlékbe az esküvői albumba.

A meghívókészítésen innen és túl

Ha rám bízzátok a tervezést és a kivitelezést, korlátlan szerkesztési lehetőséggel hálálom meg a bizalmatokat. Azaz, akár a próbanyomtatást követően is örömmel módosítok az esküvői meghívón, ha úgy érzitek, még nem az igazi. Az a célom, hogy pontosan olyan meghívót tartsatok a kezetekben, mint amilyet megálmodtatok.

Kicsúsztatok az időből? Pocsék minőségűt nyomtattak nektek? Hozzám bátran fordulhattok sürgős esetben is. Kérjetek ajánlatot egyedi esküvői meghívóra!

Érdekesnek találtátok a cikket? Kövessetek további hasznos tartalmakért a közösségi oldalakon!