HEGYVARI's Design

Átlátszó esküvői meghívó? Igen!

Akril Átlátszó Plexi Esküvői Meghívó

Az esküvői meghívók között évről évre újabb és újabb kreatív ötleteket láthatunk. Ezért elhoztuk nektek is a 2020-2021 év újdonságát, az akril esküvői meghívót! Fontos: A plexi meghívóink speciálisan készülnek, ezért nincs árlistánk.

Átlátszó Esküvői Meghívó – Trendi újdonság

Az átlátszó esküvői meghívó sok lehetőséget rejt magában, amivel még elragadóbb és különlegesebb hangulatot teremthettek. Kísérje végig ez a valóban egyedi, trendi újdonság az esküvőtöket.

Nem csak esküvői meghívót készítünk.

A meghívón kívül az ültető- és névkártyákat, akár a köszönetajándékot is elkészíthetjük ebből.

A kreativitás a mottónk,  bármilyen elképzelést, igényt, álmot megvalósítunk. Te is szeretnéd, hogy az esküvőd felejthetetlen legyen? Az első lépés a meghívó átadása.

Egyedülálló megoldások

Az egyedi meghívók és kiegészítők készülhetnek víztiszta, opál, gravírozott, tükör, színes nyomtatással és ezek kombinációjával. Több méretben és formában (négyzet, téglalap, kerek, hexagon)

Érdekel? Nézd meg az új oldalunkat és kérj ingyenes árajánlatot: https://design.hegyvari.com/akril-atlatszo-plexi-eskuvoi-meghivo/

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Nászajándék tükör plexi doboz

Az idei esküvői szezonban a plexi esküvői dekoráció lett az új trend. Imádjuk ezeket a plexi esküvői nászajándék és kívánság kártya dobozokat. Helyezd a Nagy

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Bemutatta a Pantone a 2021-es év színeit

Minden decemberben nyilvánosságra hozzák a következő év színét. Ezt tekinthetjük valamilyen szinten trendelőrejelzésnek is. A világban történő események inspirálják választáskor, nem véletlenszerűen választott színekről van szó. 

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az egyedi esküvői meghívó készítés lépései

Az esküvői meghívóra nem elég információhordozóként tekinteni, mert több annál. Előrevetíti a menyegző stílusát, és sokat elárul az ifjú párról is. Pontosan ezért fontos, hogy kellő időt szenteljetek a megtervezésére és a kivitelezésére egyaránt.